Hotel NIAGARA – BAL KARNAWAŁOWY
MUZYKA: ZESPÓŁ FANART
OBIAD ( 2,5 porcji mięsa na osobę)
Krem z kukurydzy i chorizo i świeżą kolendrą
Bitki z karkówki w sosie własnym
Polędwiczki wieprzowe z serem lazur i wędzoną papryką
Schab po cygańsku
Dorsz w chrupiącej panierce kukurydzianej z zasmażaną porą
Roladki z mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
DODATKI
Puree
Kluski śląskie
Gratiny ziemniaczane
Zestaw surówek
DESER
Ciasto i owoce
ZIMNE ZAKĄSKI (3 porcje na osobę)
Rolada szpinakowa z serkiem i łososiem wędzonym
Terina z grzybów leśnych w kapuście włoskiej
Polędwiczka faszerowana cukinią i serem feta
Śledź zalewie pikantnej z suszonymi pomidorami
Sałatka z selera konserwowego
Sałatka z kurczaka i awokado w makaronie
Pieczywo
Barszcz czerwony czysty
KOLACJA (1,5 porcji na osobę)
Placuszki drobiowe z sosem
Bułeczki drożdżowe z farszem pieczarkowym
Udko faszerowane kaszą
DANIE GORĄCE
Zupa meksykańska z fasolą i salami
Pieczywo
NAPOJE
Kawa i herbata b/o
Napoje zimne – 1 litr / osobę
Koszt biletu: 140,00 zł za osobę