WALENTYNKI w Hotelu NIAGARA
stycznia 31, 2017
Show all

Andrzejki 2015

START: 20.00 – 3.00

MUZYKA – ZESPÓŁ FANART

I Danie:
Krem z podgrzybków z kładzionymi kluskami i łezką śmietany

II Danie

Pieczeń z karkówki w sosie chrzanowym podana z kopytkami ze złocistą cebulką
Rolada z indyka z boczkiem i wędzonym serem w delikatnym sosie podana z kaszą pęczak
Medalion wieprzowy z pieczarkami i serem feta
Zawijaniec z kurczaka w sezamowej panierce
Filet z dorsza z zasmażanymi pomidorami dodatkiem świeżego czosnku i ziół

Dodatki:

Ziemniaki gotowane z koperkiem
Kopytka ze złocistą cebulką
Kasza pęczak
Frytki
Bukiet surówek
Kapusta modra zasmażana z dodatkiem soku z czarnej porzeczki

Deser:

Ciasto
Owoce
Kawa
Herbata
Soki, woda mineralna z cytryną
Napoje gazowane

Zimne zakąski:

Rolada schabowa z warzywami
Polędwiczka wieprzowa z porą i musztardą francuską
Faszerowane ruloniki z szynki
Galaretki wieprzowe z dodatkiem marynowanej pieczarki
Śledź w salsie pomidorowo-paprykowej
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka kebab w sosie czosnkowo-jogurtowym
Pieczywo
Barszcz czerwony czysty

Kolacja I

Polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowo – musztardowym podana z ziemniakami pieczonymi w ziołach
Szaszłyk wieprzowy
Filet z kurczaka z warzywami zapiekany z żółtym serem

Kolacja II

Żurek na własnym zakwasie z bagietką czosnkowo – serową

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Facebook
Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress