HOTEL NIAGARA
ZAPRASZA NA
BAL KARNAWAŁOWY
START: 20.00 – 3.00
MUZYKA – ZESPÓŁ FANART
KOSZT: 125 ZŁ OD OSOBY
MENU
I Danie:
Domowy rosół z makaronem
II Danie:
Pieczeń z karkówki po myśliwsku
Grillowany filet z kurczaka podany na warzywach po włosku
Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo -musztardowym
Gołąbki z dorsza w sosie koperkowym
Faszerowany zawijaniec wieprzowy
Dodatki:
Ziemniaki
Kluski śląskie
Frytki
Zestaw surówek
Deser:
Ciasto
Kawa
Herbata
Owoce
Soki, woda mineralna z cytryną bez ograniczeń
Napoje gazowane
Zimne zakąski:
Terina drobiowa z porem i boczkiem
Szynka gotowana z warzywami w pikantnej panierce
Schab pieczony z musem żurawinowym
Dorsz w zalewie słodko-kwaśnej z warzywami
Sałatka tajska
Sałatka makaronowa z brokułami
Pieczywo
Barszcz czerwony
Trybowane podudzie z kurczaka pieczone w boczku
Pałeczki drobiowe w pikantnej panierce
Stek wieprzowy zapiekany żółtym serem z papryką i kabanosami
Barszcz biały z przecieranymi kluseczkami