WALENTYNKI w Hotelu NIAGARA 14– 17 luty 2019 r.
lutego 13, 2019
BAL KARNAWAŁOWY – NIAGARA 2020
stycznia 7, 2020
Show all

BAL ANDRZEJKOWY 2019

Hotel  NIAGARA   –   BAL  ANDRZEJKOWY

23 listopada 2019 r. SOBOTA

godz.   20:00 – 03:00

MUZYKA: ZESPÓŁ FANART

 

 

OBIAD        (2,5 porcji mięsa na osobę)

Kremowa zupa z dyni

Kotlet schabowy z kością podany z jajkiem sadzonym

Aromatyczne żeberka w sosie własnym

Roladka drobiowa po zbójnicku w sosie pikantnym podana na złocistym ryżu

Faszerowane udka

Dorszna ragout warzywnym

Ziemniaki puree po chłopsku

Kopytka

Ryż złocisty

Frytki

Zestaw surówek  (trzy rodzaje)

DESER

Ciasto i owoce

ZIMNE  ZAKĄSKI      (3 porcje na osobę)

Polędwiczka ze szpinakiem w towarzystwie boczku

Mus drobiowy z wędzonym łososiem i dipem chrzanowym

Galaretki z golonki wieprzowej z marynowanymi grzybami

Ptysie na słono z musem z indyka wędzonego

Śledź w oleju na kolorowo

Sałatka makaronowa z koperkiem

Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie musztardowo-miodowym

Pieczywo

Barszcz czerwony z pierożkami tortellini

KOLACJA     (1,5 porcji na osobę)

Rumsztyk wieprzowy z cebulką i pieczarkami podany z pieczonymi ziemniakami

Golonka pieczona na kapuście zasmażanej

Szaszłyk drobiowy

DANIE  GORĄCE

Zupa a’la węgierska z zacierką

Pieczywo

NAPOJE

Kawa i herbata  b/o

Napoje zimne  –  1 litr / osobę

Koszt biletu:        135,00 zł  za osobę

Hotel  NIAGARA   –   BAL  ANDRZEJKOWY

30 listopada 2019 r. SOBOTA

godz.   20:00 – 03:00

MUZYKA: DJ

 

 

OBIAD        (2,5 porcji mięsa na osobę)

Kremowa zupa z dyni

Kotlet schabowy z kością podany z jajkiem sadzonym

Aromatyczne żeberka w sosie własnym

Roladka drobiowa po zbójnicku w sosie pikantnym podana na złocistym ryżu

Faszerowane udka

Dorsz na ragout warzywnym

Ziemniaki puree po chłopsku

Kopytka

Ryż złocisty

Frytki

Zestaw surówek  (trzy rodzaje)

DESER

Ciasto i owoce

ZIMNE  ZAKĄSKI      (3 porcje na osobę)

Polędwiczka ze szpinakiem w towarzystwie boczku

Mus drobiowy z wędzonym łososiem i dipem chrzanowym

Galaretki z golonki wieprzowej z marynowanymi grzybami

Ptysie na słono z musem z indyka wędzonego

Śledź w oleju na kolorowo

Sałatka makaronowa z koperkiem

Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie musztardowo-miodowym

Pieczywo

Barszcz czerwony z pierożkami tortellini

KOLACJA     (1,5 porcji na osobę)

Rumsztyk wieprzowy z cebulką i pieczarkami podany z pieczonymi ziemniakami

Golonka pieczona na kapuście zasmażanej

Szaszłyk drobiowy

DANIE  GORĄCE

Zupa a’la węgierska z zacierką

Pieczywo

NAPOJE

Kawa i herbata  b/o

Napoje zimne  –  1 litr / osobę

Koszt biletu:        135,00 zł  za osobę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Facebook
Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress