25 listopada 2017 r.
SOBOTA godz. 20:00 – 03:00
Kremowa zupa dyniowa
Faszerowane kacze udka
Gołąbki z dziczyzną na sosie z podgrzybków
Rolada z indyka ze szparagami w szynce parmeńskiej
Zraz z karkówki wieprzowej w sosie własnym
Grillowany filet z kurczaka podany na ryżu i zasmażanych warzywach w sosie serowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Kluski śląskie
Frytki
Zestaw surówek (trzy rodzaje)
Ciasto i owoce
Schab pieczony z brzoskwinią
Polędwiczka wieprzowa pieczona w majeranku z korniszonem i musem chrzanowym
Tatar śledziowy
Galaretki z golonką wieprzową i marynowanym grzybkiem
Faszerowane muszle Conchiglioni
Pikantna sałatka w stylu meksykańskim
Sałatka grecka
Pieczywo
Barszcz czerwony czysty
Boeuf strogonow z kopytkami
Szaszłyk wieprzowy
Faszerowane pączki drobiowe
Zupa gulaszowa
Pieczywo czosnkowe
Kawa i herbata b/o
Napoje zimne – 1 litr / osobę