MUZYKA – ZESPÓŁ FANART
I Danie:
Krem z podgrzybków z kładzionymi kluskami i łezką śmietany
II Danie
Pieczeń z karkówki w sosie chrzanowym podana z kopytkami ze złocistą cebulką
Rolada z indyka z boczkiem i wędzonym serem w delikatnym sosie podana z kaszą pęczak
Medalion wieprzowy z pieczarkami i serem feta
Zawijaniec z kurczaka w sezamowej panierce
Filet z dorsza z zasmażanymi pomidorami dodatkiem świeżego czosnku i ziół
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Kopytka ze złocistą cebulką
Kasza pęczak
Frytki
Bukiet surówek
Kapusta modra zasmażana z dodatkiem soku z czarnej porzeczki
Deser:
Ciasto
Owoce
Kawa
Herbata
Soki, woda mineralna z cytryną
Napoje gazowane
Zimne zakąski:
Rolada schabowa z warzywami
Polędwiczka wieprzowa z porą i musztardą francuską
Faszerowane ruloniki z szynki
Galaretki wieprzowe z dodatkiem marynowanej pieczarki
Śledź w salsie pomidorowo-paprykowej
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka kebab w sosie czosnkowo-jogurtowym
Pieczywo
Barszcz czerwony czysty
Kolacja I
Polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowo – musztardowym podana z ziemniakami pieczonymi w ziołach
Szaszłyk wieprzowy
Filet z kurczaka z warzywami zapiekany z żółtym serem
Kolacja II
Żurek na własnym zakwasie z bagietką czosnkowo – serową