Mistrzostwa Polski w Tańcach Standardowych
lutego 22, 2018
CZAS NA MIŁOŚĆ… Wytworna Kolacja Walentynkowa
lutego 13, 2019
Show all

Bal karnawałowy 2019

HOTEL NIAGARA

ZAPRASZA NA

BAL KARNAWAŁOWY

W DNIU 02 MARCA (SOBOTA)

START: 20.00 – 3.00

MUZYKA – ZESPÓŁ FANART

KOSZT: 125 ZŁ OD OSOBY

MENU

I Danie:

Domowy rosół z makaronem

II Danie: 

Pieczeń z karkówki po myśliwsku

Grillowany filet z kurczaka podany na warzywach po włosku

Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo -musztardowym

Gołąbki z dorsza w sosie koperkowym

Faszerowany zawijaniec wieprzowy

Dodatki:

Ziemniaki

Kluski śląskie

Frytki

Zestaw surówek

Deser:

Ciasto

Kawa

Herbata

Owoce

Soki, woda mineralna z cytryną bez ograniczeń

Napoje gazowane

Zimne zakąski:

Terina drobiowa z porem i boczkiem
Szynka gotowana z warzywami w pikantnej panierce

Schab pieczony z musem żurawinowym

Dorsz w zalewie słodko-kwaśnej z warzywami

Sałatka tajska

Sałatka makaronowa z brokułami

Pieczywo

Barszcz czerwony

Trybowane podudzie z kurczaka pieczone w boczku

Pałeczki drobiowe w pikantnej panierce

Stek wieprzowy zapiekany żółtym serem z papryką i kabanosami

 Barszcz biały z przecieranymi kluseczkami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Facebook
Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress