Hotel NIAGARA – BAL ANDRZEJKOWY
23 listopada 2019 r. SOBOTA
godz. 20:00 – 03:00
MUZYKA: ZESPÓŁ FANART
OBIAD (2,5 porcji mięsa na osobę)
Kremowa zupa z dyni
Kotlet schabowy z kością podany z jajkiem sadzonym
Aromatyczne żeberka w sosie własnym
Roladka drobiowa po zbójnicku w sosie pikantnym podana na złocistym ryżu
Faszerowane udka
Dorszna ragout warzywnym
Ziemniaki puree po chłopsku
Kopytka
Ryż złocisty
Frytki
Zestaw surówek (trzy rodzaje)
DESER
Ciasto i owoce
ZIMNE ZAKĄSKI (3 porcje na osobę)
Polędwiczka ze szpinakiem w towarzystwie boczku
Mus drobiowy z wędzonym łososiem i dipem chrzanowym
Galaretki z golonki wieprzowej z marynowanymi grzybami
Ptysie na słono z musem z indyka wędzonego
Śledź w oleju na kolorowo
Sałatka makaronowa z koperkiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie musztardowo-miodowym
Pieczywo
Barszcz czerwony z pierożkami tortellini
KOLACJA (1,5 porcji na osobę)
Rumsztyk wieprzowy z cebulką i pieczarkami podany z pieczonymi ziemniakami
Golonka pieczona na kapuście zasmażanej
Szaszłyk drobiowy
DANIE GORĄCE
Zupa a’la węgierska z zacierką
Pieczywo
NAPOJE
Kawa i herbata b/o
Napoje zimne – 1 litr / osobę
Koszt biletu: 135,00 zł za osobę
Hotel NIAGARA – BAL ANDRZEJKOWY
30 listopada 2019 r. SOBOTA
godz. 20:00 – 03:00
MUZYKA: DJ
OBIAD (2,5 porcji mięsa na osobę)
Kremowa zupa z dyni
Kotlet schabowy z kością podany z jajkiem sadzonym
Aromatyczne żeberka w sosie własnym
Roladka drobiowa po zbójnicku w sosie pikantnym podana na złocistym ryżu
Faszerowane udka
Dorsz na ragout warzywnym
Ziemniaki puree po chłopsku
Kopytka
Ryż złocisty
Frytki
Zestaw surówek (trzy rodzaje)
DESER
Ciasto i owoce
ZIMNE ZAKĄSKI (3 porcje na osobę)
Polędwiczka ze szpinakiem w towarzystwie boczku
Mus drobiowy z wędzonym łososiem i dipem chrzanowym
Galaretki z golonki wieprzowej z marynowanymi grzybami
Ptysie na słono z musem z indyka wędzonego
Śledź w oleju na kolorowo
Sałatka makaronowa z koperkiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie musztardowo-miodowym
Pieczywo
Barszcz czerwony z pierożkami tortellini
KOLACJA (1,5 porcji na osobę)
Rumsztyk wieprzowy z cebulką i pieczarkami podany z pieczonymi ziemniakami
Golonka pieczona na kapuście zasmażanej
Szaszłyk drobiowy
DANIE GORĄCE
Zupa a’la węgierska z zacierką
Pieczywo
NAPOJE
Kawa i herbata b/o
Napoje zimne – 1 litr / osobę
Koszt biletu: 135,00 zł za osobę