HOTEL NIAGARA ZAPRASZA NA BAL KARNAWAŁOWY
W DNIU 27 STYCZNIA (SOBOTA)
START: 20.00 – 3.00
MUZYKA – ZESPÓŁ FANART
KOSZT: 115 ZŁ OD OSOBY
MENU
I Danie:
Pikantny rosół z kurczaka zagrodowego z lanymi kluseczkami
II Danie:
Bitki z karkówki w sosie cebulowym
Roladki drobiowe w panierce z czarnego sezamu
Aromatyczne żeberka w sosie barbecue z nutą wędzonej śliwki
Kieszonki wieprzowe po zbójnicku
Wybór faszerowanych udek
Dodatki:
Ziemniaki
Kluski śląskie
Frytki
Zestaw surówek
Deser:
Ciasto
Kawa
Herbata
Owoce
Soki, woda mineralna z cytryną bez ograniczeń
Napoje gazowane
Zimne zakąski:
Rolada z polędwiczki wieprzowej z camembertem i orzechami
Karkówka z suszonymi pomidorami i musem ziołowym
Dorsz w zalewie słodko-kwaśnej z warzywami
Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym
Sałatka kebab z pikantnym sosem
Sałatka makaronowa z łososiem wędzonym
Barszcz czerwony
Golonka gotowana podana na zasmażanej kapuście
Grillowany filet z kurczaka w pomidorach zapiekany z żółtym serem
Szaszłyk wieprzowy przeplatany wędzonym boczkiem
Kuleczki ziemniaczane
Żurek staropolski z jajkiem